Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
Greek English
Συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό.

About Us

Καλώς ήρθατε στον κόσμο του STYLISHIOUS

Έναν κόσμο γεμάτο στυλ, χρώμα και θετική διάθεση. Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με την υπογραφή και το μοναδικό ύφος της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη. 

Εδώ η μόδα είναι τρόπος επικοινωνίας, τρόπος έκφρασης. Τα ρούχα και τα αξεσουάρ που σχεδιάζει για την συλλογή ALEX KATSAITI X STYLISHIOUS και όλα τα κομμάτια που επιλέγει από καταξιωμένους αλλά και νέους Ελληνες σχεδιαστές αποτελούν τις λέξεις στην πρόταση που ο καθένας μας δημιουργεί για τον εαυτό του. Εμείς σου δίνουμε τις λέξεις και εσύ δημιουργείς όλα όσα θέλεις να πεις μέσα από το στιλ σου, μέσα από τον κόσμο του STYLISHIOUS Στο Stylishious.com θέλουμε να έχεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, να βρεις το κέφι σου, το χαμόγελό σου, τα στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να αποτυπώσεις την προσωπικότητά σου μέσα από την πιο απολαυστική διαδρομή!! 

Εδώ θα βρεις τα Limited Edition ρούχα και αξεσουάρ της συλλογής ALEX KATSAITI X STYLISHIOUS με το ξεχωριστό γούστο της Αλεξάνδρας μαζί με όλες τις STYLISHIOUS επιλογές από τις συλλογές αγαπημένων δημιουργών πάντα σε περιορισμένο αριθμό γιατί μαζί μας θέλουμε να νιώθετε και να είστε όλοι μοναδικοί! 

Αναγνωρισμένη style expert, επιτυχημένη fashion stylist και λάτρης της μόδας, σε καλωσορίζει σ’ έναν κόσμο που σου δίνει την ευκαιρία και την ελευθερία να δημιουργήσεις και να αποκτήσεις ιδέες & looks που ξεχωρίζουν. Αυτό που όλοι αναζητούμε! Να αναδείξεις την μοναδικότητά σου με αυτό ακριβώς που της αξίζει και της ταιριάζει. 

Αυτό δεν είναι το ζητούμενο; 

Και για αυτό είμαστε εμείς εδώ! 

STYLISHIOUS – δες τι σε εμπνέει σήμερα!

Εγγραφείτε για το ενημερωτικό μας δελτίο και stay Stylishious!