Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
Greek English
Συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό.

About Us

Καλώς ήρθατε στο κόσμο του Stylishious ένα ηλεκτρονικό κατάστημα αφοσιωμένο στο να μετατρέπει την έμπνευση που φοριέται σε έναν εξαιρετικά κομψό τρόπο ζωής. Πιστεύουμε στο να λέμε ιστορίες μέσα από το στυλ και να εξερευνούμε και να ανακαλύπτουμε απίστευτες μάρκες.  Χαιρόμαστε στο οτιδήποτε έχει σχέση με την μόδα και βλέπουμε το στυλ σαν ένα ταξίδι το οποίο ποτέ δεν τελειώνει.

Προσφέρουμε αποκλείστηκα και περιορισμένης έκδοσης αντικείμενα από ανερχόμενους Έλληνες σχεδιαστές , διαλεγμένα από  την ιδρύτρια του Stylishious και αναγνωρισμένη στυλίστρια των διασήμων, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη. Η Αλεξάνδρα διαλέγει τα καλύτερα από τα σύγχρονα προσιτά σχέδια, μοιράζοντας την τεχνογνωσία της στο styling, δίνοντας πρόσβαση στις δικές της περιορισμένης έκδοσης συλλογές και προσφέροντας μια πληθώρα  από κομμάτια της μόδας σε μοναδικές τιμές. Βρείτε τις τελευταίες πινελιές για να ολοκληρώσετε το στυλ σας, από τα απαραίτητα κομμάτια για κάθε ντουλάπα έως τα πιο ξεχωριστά κομμάτια της μόδας.

Ο στόχος μας ήταν απλός: άμεση πρόσβαση εκ των έσω στα καλύτερα ανερχόμενα ονόματα από τον κόσμο της μόδας, ενώ παραδίνουν παράλληλα πιο υψηλό στυλ. Το Stylishious είναι ο προορισμός σας αν ψάχνετε να ανακαλύψετε και να χαρείτε πολυτελή αλλά προσιτή μόδα και αξεσουάρ. Προσφέρουμε διεθνές μεταφορικά όπως και ειδικευμένες στα μέτρα σας υπηρεσίες.

 

Stylishious – δες τι σε εμπνέει σήμερα!

 

Επί του παρόντος επιλεγμένες συλλογές:  

alexSANDra in the winter by Alexandra Katsaiti    RAGS ROCK  by Maria Patelis

alexSANDra on the beach by Alexandra Katsaiti    VS by Vasiliki Syrma

 

Εγγραφείτε για το ενημερωτικό μας δελτίο και αφήστε να εισέλθει λίγο πιο πολύ στυλ στα μηνύματα σας!