Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
Greek English
Συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό.

About Us

Καλώς ήρθατε στον κόσμο του STYLISHIOUS

Ο κόσμος του STYLISHIOUS είναι χαρούμενος, χρωματιστός, τολμηρός, γεμάτος από ενέργεια και θετική διάθεση και πάνω από όλα "STYLE".

Και όπως "υπονοεί" και το όνομά μας είμαστε και "STYLISH" και "DELICIOUS"! 

Είμαστε το "STYLISHIOUS", το ηλεκτρονικό σας κατάστημα που έχει την υπογραφή και το μοναδικό ύφος της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη. 

Εδώ η μόδα είναι ελευθερία, είναι τρόπος επικοινωνίας, τρόπος έκφρασης.

Τα ρούχα και τα αξεσουάρ που σχεδιάζει η Αλεξάνδρα Κατσαίτη για την συλλογή ALEX KATSAITI X STYLISHIOUS και τα κομμάτια που διαλέγει από επιλεγμένα brands του εξωτερικού και Ελληνες σχεδιαστές είναι όπως οι λέξεις σε μία πρόταση! Και έτσι κάπως επικοινωνούμε μεταξύ μας, γιατί στο  STYLISHIOUS η επικοινωνία με όλους εσάς είναι αυτό που μας οδηγεί!

Μαζί φτιάχνουμε μοναδικά looks για τον κάθε ένα ξεχωριστά για να λατρέψετε αυτό που επιλέξατε, προτείνουμε ολοκληρωμένες εμφανίσεις για να τις αξιοποιήσετε και να τις χαίρεστε για πολύ πολύ καιρό γιατί το στυλ δεν έχει ημερομηνία λήξης, όπως άλλωστε και η συλλογή του STYLISHIOUS !

Μικρές πινελιές,  ιδέες και προτάσεις για να εκφράσεις αυτό που είσαι και μαγικά κάπως η εικόνα σου αρχίζει να αλλάζει και δημιουργείς όλα όσα θέλεις να πεις μέσα από το στιλ σου, μέσα από τον κόσμο του STYLISHIOUS.

Στο https://www.stylishious.com/ θέλουμε να έχεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου! Να χαίρεσαι την εικόνα σου, να χαμογελάς, να επιλέγεις ότι σου αρέσει και να εκφράζεις την προσωπικότητά σου κάθε μέρα με τον πιο "STYLISH + DELICIOUS" τρόπο!

Τον τρόπο του "STYLISHIOUS"!

Περιηγήσου στις συλλογές μας, εμπνεύσου από την Limited Edition συλλογή με ρούχα και αξεσουάρ "ALEX KATSAITI X STYLISHIOUS" με την ξεχωριστή ματιά της Αλεξάνδρας Κατσαίτη και γνώρισε και όλες τις STYLISHIOUS επιλογές από συλλογές αγαπημένων δημιουργών & brands από την Ελλάδα και το εξωτερικό, πάντα σε περιορισμένο αριθμό για να νιώθεις μοναδική! Οπως είσαι και εσύ και όλοι μας! 

Η καταξιωμένη fashion & style expert, επιτυχημένη fashion stylist και γνώστης της μόδας, σε υποδέχεται στον κόσμο της!

Ελα να σε γνωρίσουμε! Ελα στον κόσμο του STYLISHIOUS – δες τι σε εμπνέει σήμερα!

Εγγραφείτε για το ενημερωτικό μας δελτίο και ΒΕ Stylishious!