Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
Greek English
Συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό.

Η Αλεξάνδρα Κατσαίτη σχεδιάζει για τη Matrix Fitness!

22/04/2016

Η στυλίστρια Αλεξάνδρα Κατσαίτη σχεδίασε αποκλειστικά για το international Fitness Brand brand JOHNSON μια capsule sportswear σειρά.

Η συλλογή διατίθεται αποκλειστικά στο πρώτο exclusive flagship fitness equipment κατάστημα της JOHNSON στη Θεσσαλονίκη με αθλητικό εξοπλισμό υψηλής ποιότητας, που πραγματοποίησε το επίσημο opening την Παρασκευή 1η Απριλίου. Το κοινό της Θεσσαλονίκης επεφύλαξε μία πολύ θερμή υποδοχή στο νέο και ιδιαίτερο αυτό χώρο της πόλης και υποδέχτηκε με ενθουσιασμό το νέο concept.

Το brand Matrix της Johnson, έχει καθιερωθεί ως κορυφαίο luxury brand παγκοσμίως στο χώρο του fitness και η γνωστή style & fashion expert υπογράφει μια εντυπωσιακή συλλογή για το brand η οποία αποτελείται από sportswear & casual wear και με τα χαρακτηριστικά ιδιαίτερα prints & υφάσματα που χαρακτηρίζουν την playful αισθητική της Αλεξάνδρας.

H συλλογή για τη “MATRIX” είναι διαθέσιμη στο νέο κατάστημα “JΟΗΝSON” στη Θεσσαλονίκη, Τσιμισκή 136, (τηλ. 2311.821634 ), ενώ σύντομα θα διατίθεται στο νέο κατάστημα που ετοιμάζει η εταιρία στην Αθήνα.