Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
Greek English
Συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ STYLING ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΤΣΑΙΤΗ - TLIFE

19/10/2016

Η Αλεξάνδρα Κατσαίτη, γνωστή για το ιδιαίτερο στιλ της και καταξιωμένη στο χώρο της μόδας ως Image maker, Fashion Director & Celebrity Stylist αποφάσισε να μοιραστεί το ταλέντο της και να μας διδάξει τα μυστικά του στιλ. Ανοίγει την πόρτα του Stylishious Showroom στο Κολωνάκι και μπαίνουμε «in the CLASSROOM»... με την πιο φανταστική δασκάλα ever!

Ωρα για... μάθημα Styling για όλους! 
Κορίτσια και αγόρια που αγαπούν τη μόδα και το στιλ, ερασιτέχνες ή αυριανοί επαγγελματίες, μικροί και μεγάλοι που αντιλαμβάνονται τη δύναμη της εικόνας και θέλουν να την έχουν με το μέρος τους για τη δουλειά ή την προσωπική τους ζωή. Όλοι όσοι ψάχνουν πάντα κάτι στην ντουλάπα τους και δεν το βρίσκουν ποτέ, όσοι θέλουν το τέλειο ρούχο και την ιδανική εφαρμογή στο δικό τους σωματότυπο και δεν το καταφέρνουν ή όσοι δεν τολμούν την αλλαγή που πάντα ονειρεύονται και όλοι όσοι θέλουν μια ανανέωση στο στιλ τους και δεν ξέρουν πώς να το καταφέρουν είναι οι συμμαθητές στην παρέα που θα γεμίσει την τάξη του μαθήματος Styling με δασκάλα την Αλεξάνδρα Κατσαίτη!

Διάβασε τη συνέχεια του άρθρου στο TLIFE http://www.tlife.gr/fashion/6/THeleis-na-pareis-mathimata-styling-apo-tin-Aleksandra-Katsaiti/0-110199