Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
Greek English
Συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό.

Η Αλεξάνδρα Κατσαίτη και η Κατερίνα Καινούργιου μας δείχνουν τα πιο ΗΟΤ πανωφόρια του χειμώνα στην εκπομπή “Φτιάξε καφέ να στα πω” στο Epsilon Tv.

01/02/2017 Η Αλεξάνδρα Κατσαίτη και η Κατερίνα Καινούργιου μας δείχνουν τα πιο ΗΟΤ πανωφόρια του χειμώνα  στην εκπομπή “Φτιάξε καφέ να στα πω” στο Epsilon Tv.

Στις 5 Ιανουαρίου, 2017, η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου "Φτιάξε καφέ να στα πω" στο Epsilon Tv, μας έδειξε τα must have κομμάτια του χειμώνα, που δεν είναι άλλα από τις γούνες, τα παλτό και τα πανωφόρια.

Στο πλατό της εκπομπής φορέθηκαν πολλά αγαπημένα κομμάτια από την προσωπική της συλλογή "alexandRA-INwinter" που μπορείτε να βρείτε, τώρα με SUPER SALES, στο STYLISHIOUS.

Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, μίλησε για τις τάσεις του χειμώνα τις γούνες, τα army jackets και τις εντυπωσιακές παγιέτες και έδειξε πώς συνδυάζονται και πώς προσαρμόζονται για να ταιριάζουν και να κολακεύουν κάθε σωματότυπο.

Σημαντικό είναι ότι όλες οι γούνες της συλλογής της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη, είναι οικολογικές.

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής στο 1:58:50 στον πιο κάτω σύνδεσμο

https://www.epsilontv.gr/%CF%86%CF%84%CE%B9%CE%B1%CE%BE%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%B5-%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%80%CF%89-05-01-2017/