Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
Greek English
Συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό.

Πληροφοριες Αποστολων

 

Διαθεσιμότητα Προϊόντων

Όλα τα προϊόντα που παρουσιάζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και φέρουν την ένδειξη «Διαθέσιμο» στο πεδίο της Διαθεσιμότητας είναι άμεσα διαθέσιμα προς αποστολή

Έξοδα Αποστολής

ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 79€.

Τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 5€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) προς οποιονδήποτε εγχώριο προορισμό, ανεξαρτήτως του τρόπου πληρωμής της παραγγελίας και μέχρι του βάρους των δύο κιλών.

Σημείωση: Η εταιρία courier πραγματοποιεί παραδόσεις Δευτέρα -Παρασκευή 09:00-18:00 και Σάββατο 10:00-16:00. Σε περίπτωση που η παράδοση δεν πραγματοποιηθεί με την πρώτη προσπάθεια, η εταιρία courier θα κρατήσει το δέμα στο γραφείο που εξυπηρετεί την αντίστοιχη περιοχή αποστολής για 3 εργάσιμες ημέρες και θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τον παραλήπτη τουλάχιστον 3 φορές, στο τηλέφωνο που έχει δηλώσει κατά την παραγγελία του στο www.stylishious.com, με γραπτά μηνύματα και κλήσεις. Σε περίπτωση που δε μπορέσει να έρθει σε επαφή με τον παραλήπτη και το επέλθει το διάστημα παραμονής του δέματος, η παραγγελία θα επιστρέφεται στα γραφεία μας. Αντικαταβολές: Σε τέτοιες περιπτώσεις όπου μία παραγγελία δεν παραδίδεται στον τελικό παραλήπτη με ευθύνη ή από αμέλεια του ιδίου, το www.stylishious.com δε θα αποστέλει ξανά την παραγγελία και διατηρεί το δικαίωμα να μην αποστείλει καμία άλλη μελλοντική παραγγελία στο ίδιο πρόσωπο. Στις περιπτώσεις των αποστολών με τη μέθοδο της αντικαταβολής και τις οποίες ο πελάτης από δική του ευθύνη ή αμέλεια δεν παρέλαβε και επιθυμεί να του αποσταλλεί ξανά, τα έξοδα αποστολής θα ανέρχονται στα 15€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), τα οποία περιλαμβάνουν το κόστος των δύο αποστολών και της μίας επιστροφής στα γραφεία μας και η πληρωμή του συνολικού ποσού της παραγγελίας θα πραγματοποιείται μόνο μέσω κατάθεσης του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό που υποδειχθεί.

Πληροφορίες αποστολών

Αποστολή προϊόντων πραγματοποιείται σε όλη την Ελλάδα σε συνεργασία με την εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) Γενική Ταχυδρομική.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε τις εργάσιμες ημέρες έως τις 12:00 το μεσημέρι επεξεργάζονται την ίδια ημέρα, επιτυγχάνοντας έτσι την παράδοσή τους εντός 48 ωρών.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε την Παρασκευή μετά τις 12:00 και κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αποστέλλονται εντός των επόμενων 3 ημερών.

Για τις δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να διαφέρει. Δείτε τις περιοχές που χαρακτηρίζονται από την συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών, Γενική Ταχυδρομική, ως δυσπρόσιτες (χερσαίοι προορισμοί) και τις ημέρες παράδοσης, στο site www.taxydromiki.gr. Επίσης, για τις μεταφορές στα Δωδεκάνησα και το ανατολικό Αιγαίο απαιτούνται 48 ώρες.
Όταν παρουσιάζονται προβλήματα στο οδικό δίκτυο της χώρας καθώς και έντονα καιρικά φαινόμενα, ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις.

Για αποστολές στην Κύπρο και την Ευρώπη το κόστος αποστολής είναι 15 ευρώ, για παραγγελίες κάτω των 200 ευρώ. Για παραγγελίες άνω των 200 ευρώ η αποστολή είναι δωρεάν.

Για αποστολές εκτός Ευρώπης το κόστος αποστολής είναι 20 ευρώ, για παραγγελίες κάτω των 300 ευρώ. Για παραγγελίες άνω των 300 ευρώ η αποστολή είναι δωρεάν.

Για oποιαδήποτε άλλη πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στην διεύθυνση [email protected].

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά την παράδοση της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. κατεστραμμένο εμπόρευμα, λάθος είδος, κ.λ.π.).