Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
Greek English
Συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό.

Press

H Αλεξάνδρα Κατσαΐτη στο Znews: «Οι ανατροπές και οι απαιτήσεις της εποχής μάς κάνουν όλους ήρωες και ηρωίδες»

25/03/2021
H Αλεξάνδρα Κατσαΐτη στο Znews: «Οι ανατροπές και οι απαιτήσεις της εποχής μάς κάνουν όλους ήρωες και ηρωίδες» H γνωστή στυλίστρια παρουσιάζει τη νεα limited σειρά ρουχων για τις σύγχρονες 'Μπουμπουλίνες' και μας μιλά για το κίνημα #metoo, τη μόδα και τα ριάλιτι. Διαβάστε όλη την συνέντευξη... Περισσότερα »

Queen.gr: Ένας Οδηγός Αγοράς με fashion items που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για την 25η Μαρτίου

25/03/2021
Queen.gr: Ένας Οδηγός Αγοράς με fashion items που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για την 25η Μαρτίου H φετινή 25η Μαρτίου είναι μία πολύ ιδιαίτερη επέτειος για εμάς και δεν αναφέρομαι μόνο στο ότι είναι η Εθνική μας, αλλά και στο ότι φέτος συμπληρώνονται 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821 και αυτό είναι μία διπλή εστία εορτασμών και υπερηφάνειας. Διάφορα fashion και design brands, όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό (βλέπε Hermes), προσπάθησαν με τον δικό τους τρόπο... Περισσότερα »

TL!fe 'Η επετειακή συλλογή της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη με θέμα το 1821 θα σε ενθουσιάσει'

24/03/2021
TL!fe 'Η επετειακή συλλογή της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη με θέμα το 1821 θα σε ενθουσιάσει' H Limited Edition σειρά ‘2ICONS-ept είναι μία mini capsule συλλογή από την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη με σαφείς αναφορές στις παραδοσιακές ελληνικές φορεσιές με αφορμή την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.   Διαβάστε περισσότερα... Περισσότερα »

H Τάμτα στο νέο της  βίντεο κλιπ "Αρχές Καλοκαιριού"

01/06/2018
H Τάμτα στο νέο της  βίντεο κλιπ "Αρχές Καλοκαιριού" H Τάμτα δείχνει εντυπωσιακή στο νέο της  βίντεο κλιπ "Αρχές Καλοκαιριού" με μωβ μεταλλικό μαγιώ από τη συλλογή alexSANDra on the beach που υπογράφει η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη. Ανακαλύψτε το μαγιώ... Περισσότερα »

H Αλεξάνδρα Κατσαϊτη στις 31/5/2018 στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά "Το πρωϊνό" στον ANT1

31/05/2018
H Αλεξάνδρα Κατσαϊτη στις 31/5/2018 στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά "Το πρωϊνό" στον ANT1 Στις 2 Μαρτίου η Αλεξάνδρα Κατσαίτη εμφανίστηκε στην εκπομπή  "Το πρωϊνό" στον AΝΤ1 με παρουσιάστρια την Φαίη Σκορδά και μίλησε τόσο για το στυλ και την προσωπικότητα, όσο και για την πορεία της στον χώρο. Έπειτα, παρουσίασε τη νέα συλλογή Stylishious και μας έδειξε πως μπορούμε να φορέσουμε τα ρούχα της παραλίας από το πρωί ως το βράδυ, ανάλογα με τον σωματότυπο μας. Δείτε το βίντεο... Περισσότερα »

Η Κατερίνα Στικούδη στο περιοδικό DOWN TOWN

04/03/2017
Η Κατερίνα Στικούδη στο περιοδικό DOWN TOWN Η Κατερίνα Στικούδη φωτογραφήθηκε για το περιοδικό DOWN TOWN φορώντας ένα ροζ μεταλλικό μαγιό από τη συλλογή alexSANDra on the beach που υπογράφει η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη. Ανακαλύψτε το μαγιό... Περισσότερα »

Η ΕΛΈΝΗ ΜΕΝΕΓΆΚΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΉ ΤΗΣ, "ΕΛΈΝΗ", ΜΕ ΒΕΛΟΎΔΙΝΗ ΦΟΎΣΤΑ ΑΠΌ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΉ ΤΗΣ ΑΛΕΞΆΝΔΡΑΣ ΚΑΤΣΑΪ́

03/03/2017
Η ΕΛΈΝΗ ΜΕΝΕΓΆΚΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΉ ΤΗΣ, "ΕΛΈΝΗ", ΜΕ ΒΕΛΟΎΔΙΝΗ ΦΟΎΣΤΑ ΑΠΌ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΉ ΤΗΣ ΑΛΕΞΆΝΔΡΑΣ ΚΑΤΣΑΪ́ Στις 3 Μαρτίου, 2017, η Ελένη Μενεγάκη, στην καθημερινή της εκπομπή "Ελένη", επέλεξε να εμφανιστεί με μπλέ βελούδινη maxi φούστα από τη συλλογή "alexandrA-INwinter" της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη. Tην συλλογή της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη την βρίσκετε ONLINE στο Stylishious & σε επιλεγμένα καταστήματα σε Ελλάδα Κύπρο &... Περισσότερα »

Η ΑΛΕΞΆΝΔΡΑ ΚΑΤΣΑΪ́ΤΗ ΣΤΙΣ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ, 2017, ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΉ "ΕΛΈΝΗ" ΤΗΣ ΕΛΈΝΗΣ ΜΕΝΕΓΆΚΗ, ΣΤΟΝ ALPHA TV

02/03/2017
Η ΑΛΕΞΆΝΔΡΑ ΚΑΤΣΑΪ́ΤΗ ΣΤΙΣ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ, 2017, ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΉ "ΕΛΈΝΗ" ΤΗΣ ΕΛΈΝΗΣ ΜΕΝΕΓΆΚΗ, ΣΤΟΝ ALPHA TV Στις 2 Μαρτίου η Αλεξάνδρα Κατσαίτη εμφανίστηκε στην εκπομπή  "Ελένη" στον Alpha TV με παρουσιάστρια την Ελένη Μενεγάκη και μίλησε για τα αξεσουάρ και την ικανότητα τους να αλλάζουν το outfit μας ανάλογα με τις ανάγκες της καθημερινότητας μας.  Η γνωστή παρουσιάστρια δοκίμασε αρκετά κομμάτια όπως jacket, κολιέ, σκουλαρίκια και παπούτσια, δείχνοντας έτσι τον ενθουσιασμό της για το... Περισσότερα »

Η ΕΛΈΝΗ ΜΕΝΕΓΆΚΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΉ ΤΗΣ, "ΕΛΈΝΗ", ΜΕ JACKET ΑΠΌ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΉ ΤΗΣ ΑΛΕΞΆΝΔΡΑΣ ΚΑΤΣΑΪ́

17/02/2017
Η ΕΛΈΝΗ ΜΕΝΕΓΆΚΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΉ ΤΗΣ, "ΕΛΈΝΗ", ΜΕ JACKET  ΑΠΌ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΉ ΤΗΣ ΑΛΕΞΆΝΔΡΑΣ ΚΑΤΣΑΪ́ Στις 17 Φεβρουαρίου, 2017, η Ελένη Μενεγάκη, στην καθημερινή της εκπομπή "Ελένη", επέλεξε να εμφανιστεί με κοντομάνικο jacket με πούλιες από τη συλλογή "alexandrA-INwinter" της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη.  Tην συλλογή της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη μπορείτε να την βρίσκετε ONLINE στο Stylishious και σε επιλεγμένα καταστήματα σε Ελλάδα Κύπρο & εξωτερικό Το jacket που φοράει η... Περισσότερα »

Η ΑΛΕΞΆΝΔΡΑ ΚΑΤΣΑΪ́ΤΗ ΣΤΙΣ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 2017, ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΉ "ΕΛΈΝΗ" ΤΗΣ ΕΛΈΝΗΣ ΜΕΝΕΓΆΚΗ, ΣΤΟΝ ALPHA TV

15/02/2017
Η ΑΛΕΞΆΝΔΡΑ ΚΑΤΣΑΪ́ΤΗ ΣΤΙΣ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 2017, ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΉ "ΕΛΈΝΗ" ΤΗΣ ΕΛΈΝΗΣ ΜΕΝΕΓΆΚΗ, ΣΤΟΝ ALPHA TV Η Αλεξάνδρα Κατσαίτη εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και παρουσίασε έξυπνα fashion tips που κολακεύουν τις μεσογειακές γυναίκες με καμπύλες. Δείτε εδώ την εκπομπή.   Η γνωστή παρουσιάστρια εμφανίστηκε στην εκπομπή της στις 15 Φεβρουαρίου με τοπ, φούστα και ζώνη από τη συλλογή ρούχων της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη "alexandRa-IN winter", αλλά δοκίμασε και άλλα κομάτια της... Περισσότερα »

Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη στις 23 Ιανουαρίου, 2017, στην εκπομπή "Ελένη" της Ελένης Μενεγάκη, στον Alpha

02/02/2017
Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη στις 23 Ιανουαρίου, 2017, στην εκπομπή "Ελένη" της Ελένης Μενεγάκη, στον Alpha Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, στην καθημερινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, "Ελένη", στον Alpha, μας έδειξε τις τάσεις της μόδας που θα φορέσουμε και τον επόμενο χειμώνα, για να επωφεληθούμε την περίοδο των εκπτώσεων, με συνδυασμούς και επιλογές από την προσωπική της συλλογή και επιλεγμένα καταστήματα και OUTLET. Η Ελένη Μενεγάκη, την ημέρα αυτή, φόρεσε στην εκπομπή της μια μπεζ pencil δερμάτινη φούστα... Περισσότερα »

Η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της, "Ελένη", με total outfit από τη συλλογή της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη

02/02/2017
Η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της, "Ελένη", με total outfit από τη συλλογή της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη Στις 24 Ιανουαρίου, 2017, η Ελένη Μενεγάκη, στην καθημερινή της εκπομπή "Ελένη", επέλεξε να εμφανιστεί με γκρι πλεχτή μπλούζα, και ασημί μακρυά φούστα από τη συλλογή "alexandrA-INwinter" της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη. Tην συλλογή της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη την βρίσκετε ONLINE στο Stylishious & σε επιλεγμένα καταστήματα σε Ελλάδα Κύπρο & εξωτερικό Την μπλούζα που φοράει η Ελένη... Περισσότερα »

Η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της, "Ελένη", με total outfit από τη συλλογή της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη - Yupiii.gr & Missbloom.gr

02/02/2017
Η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της, "Ελένη", με total outfit από τη συλλογή της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη - Yupiii.gr & Missbloom.gr Στις 30 Ιανουαρίου, η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της, "Ελένη", εμφανίστηκε με total outfit από τη συλλογή της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη. Μπορείτε να βρείτε τα κομμάτια που φόρεσε, με τιμές εκπτώσεων, στους πιο κάτω συνδέσμους: Ριγέ φούστα με... Περισσότερα »

Η Αλεξάνδρα Κατσαίτη και η Κατερίνα Καινούργιου μας δείχνουν τα πιο ΗΟΤ πανωφόρια του χειμώνα στην εκπομπή “Φτιάξε καφέ να στα πω” στο Epsilon Tv.

01/02/2017
Η Αλεξάνδρα Κατσαίτη και η Κατερίνα Καινούργιου μας δείχνουν τα πιο ΗΟΤ πανωφόρια του χειμώνα  στην εκπομπή “Φτιάξε καφέ να στα πω” στο Epsilon Tv. Στις 5 Ιανουαρίου, 2017, η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου "Φτιάξε καφέ να στα πω" στο Epsilon Tv, μας έδειξε τα must have κομμάτια του χειμώνα, που δεν είναι άλλα από τις γούνες, τα παλτό και τα πανωφόρια. Στο πλατό της εκπομπής φορέθηκαν πολλά αγαπημένα κομμάτια από την προσωπική της συλλογή "alexandRA-INwinter" που μπορείτε να βρείτε, τώρα με SUPER... Περισσότερα »

Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη μαζί με την Κατερίνα Καινούργιου στο "Φτιάξε καφέ να στα πω" στο Epsilon Tv

01/02/2017
Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη μαζί με την Κατερίνα Καινούργιου στο "Φτιάξε καφέ να στα πω" στο Epsilon Tv Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, στις 26/12/2016 ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, "Φτιάξε καφέ να στα πω", στο Epsilon tv.  Εκεί έδωσε στο κοινό, χρήσιμες συμβουλές για έξυπνο styling, προτάσεις για τις γιορτινές εμφανίσεις, καθώς και συμβουλές για το πως θα συνδυάσουμε vintage κομμάτια που έχουμε στη ντουλάπα μας για looks που είναι στη μόδα σήμερα με πολύ... Περισσότερα »

Fashion Bazaar 4-6/11/2016 - T-LIFE

03/11/2016
Τα πιο HOT & MUST HAVE DESIGNER ITEMS του χειμώνα βρίσκονται στο STYLISHIOUS Showroom σε SUPER SALES και έχουν τη στιλιστική υπογραφή της Αλεξάνδρας Κατσαϊτη! Για τρεις ολόκληρες ημέρες, Παρασκευή 3/11, Σάββατο 4/11 και Κυριακή 5/11 από τις 12:00 έως τις 20:00, μπορείτε να κάνετε δικά σας μοναδικά κομμάτια από συλλογές Ελλήνων σχεδιαστών όπως Maria Patelis, με T-shirts, tops &... Περισσότερα »

Tamta Into The Groove - Fashion & Art Blog

25/10/2016
Η Τάμτα ήταν καλεσμένη στην καθημερινή πρωινή εκπομπή "To Proino" («Το Πρωινό») στο πλατό του ΑΝΤ1 με την Φαίη Σκορδά. Μαζί με την στυλίστρια της, Αλεξάνδρα Κατσαίτη, η ταλαντούχα pop τραγουδίστρια και fashion icon επέλεξε ένα total look από τη νέα συλλογή «Into the Groove» της Αλεξάνδρας Κατσαίτη. Παπούτσια Azzedine Alaia, Make-up and hair Angela Perdikomati και styling... Περισσότερα »

Η Τάμτα στο Πρω1νό με Total Look από τη νέα συλλογή της Αλεξάνδρας Κατσαίτη - In Style & People Greece Magazine

25/10/2016
Η Τάμτα, φιλοξενήθηκε στην καθημερινή πρωινή εκπομπή «Το Πρωινό» στο πλατό του ANT1 όπου επέλεξε να φορέσει ένα total look από τη νέα συλλογή τηςΑλεξάνδρας Κατσαίτη «Into the Groove» για τη σεζόν Fall/Winter 2017. Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, είναι αυτή που επιμελείται τις εμφανίσεις της Τάμτα και μάλιστα, θεωρεί την τραγουδίστρια ένα ένα κορίτσι που αγαπάει τη... Περισσότερα »

ΜΑΘΗΜΑΤΑ STYLING ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΤΣΑΙΤΗ - TLIFE

19/10/2016
Η Αλεξάνδρα Κατσαίτη, γνωστή για το ιδιαίτερο στιλ της και καταξιωμένη στο χώρο της μόδας ως Image maker, Fashion Director & Celebrity Stylist αποφάσισε να μοιραστεί το ταλέντο της και να μας διδάξει τα μυστικά του στιλ. Ανοίγει την πόρτα του Stylishious Showroom στο Κολωνάκι και μπαίνουμε «in the CLASSROOM»... με την πιο φανταστική δασκάλα ever! Ωρα για... μάθημα Styling για... Περισσότερα »

Stylishious Classroom by Alexandra Katsaïti - Fashion & Art Blog

17/10/2016
Εντυπωσιάζεστε από στυλίστες όπως οι Patricia Field, Grace Coddington, Kate Young, Elizabeth Stewart ή αγαπάτε το στυλ και τη δουλειά της ελληνίδας στυλίστριας Αλεξάνδρα Κατσαίτη; Εμπνευστείτε και μάθετε τα πάντα για το styling και image making στα σεμινάρια Stylishious Classroom. Σε ένα μήνα η Αλεξάνδρα Κατσαίτη θα σας διδάξει τα πάντα για το styling και το πως να... Περισσότερα »

The Classroom: Styling Classes by Alexandra Katsaiti! - Fayscontrol

17/10/2016
Η Αλεξάνδρα Κατσαίτη γνωστή, αγαπημένη & καταξιωμένη στο χώρο της μόδας ως Image maker,Fashion Director & Celebrity Stylist ανοίγει την πόρτα του STYLISHIOUS SHOWROOM στο Κολωνάκι και μπαίνουμε «in the CLASSROOM»!! Ώρα για … μάθημα Styling για όλους!! Μάθετε περισσότερα με ένα κλικ στο παρακάτω... Περισσότερα »

Η Τάμτα για το Batiste Greece

06/10/2016
Η πάντα στυλάτη ελληνίδα τραγουδίστρια Τάμτα επέλεξε για ακόμη μια φορά να φορέσει μια δημιουργία της Αλεξάνδρας Κατσαίτη από την καλοκαιρινή συλλογή "AlexSANDra on the beach". Αυτή τη φορά ήταν για την πρόσφατη φωτογράφηση της για τα προιόντα μαλλιών Batiste και η επιλογή της ήταν ένα λευκό, off shoulder, μακρύ φόρεμα. Με φόντο την υπέροχη θέα της Αθήνας και με... Περισσότερα »

Η Αλεξάνδρα Κατσαίτη στο event του American Eagle Outfitters

30/09/2016
Η Αλεξάνδρα Κατσαίτη παρευρέθηκε στο τεράστιο πάρτυ που διοργάνωσε η εταιρία American Eagle Outfitters για τα εγκαίνια του νέου καταστήματος στην Ερμού.  Μπες στο http://www.stylishious.com ή κάνε κλικ στο σύνδεσμο http://www.stylishious.com/FEMALE-WOMEN/TROUSERS-PANTS και βρες και εσύ την ζιπ κιλοτ που ταιριάζει στο στυλ... Περισσότερα »

«Into the Groove»: Η Αλεξάνδρα Κατσαίτη μιλάει στο Faysbook για τη νέα της κολεξιόν

25/09/2016
Τα εντυπωσιακά ανέμελα κορίτσια που είναι γεμάτα διάθεση για ζωή, νέες περιπέτειες και έντονες στιγμές κάθε μέρα και κάθε νύχτα αποτελούν την βασική πηγή έμπνευσης για τη νέα συλλογή της Αλεξάνδρας Κατσαίτη.  Η πρόταση της αγαπημένης στυλίστριας των stars για τη σεζόν Fall/Winter 2017 ονομάζεται “Into the Groove” και απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που θα μείνουν για πάντα... Περισσότερα »