Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
Greek English
Συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό.

Editor's Note

Η έναρξη του Stylishious.com ήταν ένα απίστευτο ταξίδι! Σαν stylist , ήθελα να δημιουργήσω μια πλατφόρμα η οποία θα έδινε πρόσβαση σε πολυπόθητα επώνυμα ονόματα σχεδιαστών, έμπνευση για το στυλ και προσιτή αίγλη στο ευρύτερο κοινό ενώ διατηρώντας παράλληλα την χαρά που έχει ο κόσμος της μόδας στο πύρινα της.

 Νιώθω πάθος για την ανάδειξη νέων επώνυμων σχεδιαστών και διαμορφώνοντας μια συνέργια μεταξύ πολυτελούς και προσιτής μόδας. Είτε ντύνοντας τους δικούς μου επώνυμους πελάτες για το κόκκινο χαλί , την σκηνή ή την μικρή οθόνη , στυλιστικά εκδοτικά αφιερώματα , καθοδηγώντας νέους σχεδιαστές ή σχεδιάζοντας τις δικές μου συλλογές , παραμένω πιστή στο να συνδέω ανθρώπους στην έμπνευση του στυλ, της μόδας και του σχεδίου.

Δημιούργησα το Stylishious σαν ένα προορισμό για την ανεύρεση συγχρόνων σχεδιαστών και την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. Όλοι οι σχεδιαστές που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας έχουν επιλέγει προσωπικά για τα μοναδικά και εντυπωσιακά σχέδια τους, και πολλά είναι αποκλειστικά στο Stylishious.com , συμπεριλαμβανημένου και της δικής μου συλλογής – alexSANDra. Έπειτα από χρόνια στην βιομηχανία της μόδας , δημιούργησα μια σειρά που αντιπροσωπεύει το δικό μου προσωπικό στυλ , περιλαμβάνοντας μια σειρά μοναδικών έτοιμων ενδυμάτων.

Το Stylishious είναι μια προσωπική προσέγγιση στην μόδα, ικανότητα ένδυσης , ποιότητα και το πιο σημαντικό – στυλ!

xoxo

Alexandra